Musikhjälpen 2018

Musikhjälpen kommer till Lund
– visst ställer vi scouter upp?

Just nu håller en större grupp ideella på att planera och förbereda en gigantisk kampanj där vi scouter på allvar kan bidra till Musikhjälpen. På tisdag lanseras sajten scouterstottar.se där du kan läsa allt om projektet som har flera delar. Håll redan nu av några möten i terminsprogrammet.

Kanske vill ni hitta på någon kul insamlingsaktivitet med kåren eller avdelningen som bidrar till insamlingen? Inom kort kommer det publiceras en rad förslag på aktiviteter på vår hemsida.

Det kommer också arrangeras en gemensam pantinsamling där dina scouter har möjlighet att hjälpa till både med marknadsföringen lokalt och själva insamlingen.

Gänget tittar också på möjligheten för en egen scoutinsamlingsgala, men här är inget spikat ännu.

Sist, men absolut inte minst, kommer det lanseras förslag på åldersanpassade avdelningsmöten på samma tema som Musikhjälpen. Dessa kommer publiceras först i slutet av september, eftersom årets tema inte blivit offentliggjort ännu.

Musikhjälpen pågår 10-16 december, men det lokala marknadsföringsarbetet startar ca en månad innan. Läs mer på sajten www.scouterstottar.se, som öppnar på tisdag!