Mångfald

15975323_10210403213309488_3955365628085161772_o

Som en del i Scouternas Mångfaldssatsning finns det i Malmö en Nystartskonsulent och en mångfaldsgrupp som arbetar med att hitta sätt för nya målgrupper att hitta en gemenskap i Scouterna.

Södra regionala mångfaldsgruppen ser till att Scouternas mångfaldsarbete utvecklas, genomföras och utvärderas på lokal nivå (Skåne), så att alla barn, unga samt vuxna känner sig välkomna i Scouterna och kan delta och utveckla till sin fulla potential.

Visionen med Scouternas mångfaldsarbete är att:

• Alla som delar Scouternas värderingar och är intresserade av att delta i och göra scoutverksamhet ska kunna vara med i Scouterna.
  • I Scouterna ska alla barn och unga känna sig välkomna, kunna delta och utvecklas.

För mer info kontakta nystartskonsulent Michaela Rábová

Facebook: fb.com/sodramangfaldsgrupp »

Michaela Rábová

Nystartskonsulent