Inspirationskvällar

sjöröd2

Södra Skånes scoutdistrikts kårstödsgrupp bjuder nu in till inspirationskvällar i distriktet med ett tema.

Dessa möten ersätter till viss del kretsmöten (Österlen och Malmö kommer fortfarande ha kvar sina kretsmöten). Varje inspirationskväll kommer erbjudas vid 2 tillfällen i distriktet med samma tema, olika platser och dagar för att göra det möjligt för fler att delta. Det är helt fritt att delta i det möte som passar dig bäst. Två teman per termin kommer erbjudas. Under kvällen får du även lite koll på vad som är på gång i distriktet.

Scoutnet och WordPress

För alla som arbetar med vårt medlemsregister och våra hemsidor eller som är intresserade av dessa. Personal som arbetar dagligen i dessa system delar med sig av sina bäst tips och idéer. Tider är 18.30-21.00

• Torsdagen den 9 november hos Slottstadens Scoutkår i Malmö, (Major Nilssons gata)
  • Onsdagen den 15 november hos Vollsjö Scoutkår i Vollsjö, (Brösarpsvägen)