Konsulenthjälp

Behöver din kår inspiration, hjälp eller svar på frågor!

I Lundakretsen är det främst Evelina Rasmussen som ni ska kontakta.

Givetvis finns alla andra konsulenter på Södra kansliet också till ert förfogande.

Hittade ingen avdelning med koden "lunda"
Maggan

Margareta Persson

Administratör
E-post: kansli@sodraskane.se
040-622 60 23

Margareta arbetar med ekonomi, bidrag och som administratör i Nordvästra- och Södra Skånes scoutdistrikt. Bokningar av Södra Skånes scoutdistrikts anläggning, Gamlegård ansvara Margareta för. Margareta är anställd av Södra Skånes scoutdistrikt.

John

John Söderdahl

E-post: john.soderdahl@scouterna.se
040-6226022
0704-059620

John arbetar med kårstöd till scoutkårerna samt med att utveckla lägerområdet Sjöröd. Bokningsförfrågning gällande Sjöröd tar därför John hand om! John är anställd av Södra Skånes scoutdistrikt.

Evelina 2

Evelina Rasmussen

E-post: evelina.rasmussen@scouterna.se
0766-23 25 32

Evelina är anställd av Scouterna och stöttar kårerna i hela Skåne med bland annat rekrytering, inspiration, utveckling samt agerar bollplank.

Caroline Johansson

Caroline Eriksson

E-post: caroline.eriksson@scouterna.se
0720787925

Caroline är anställd av Scouterna och stöttar kårerna i hela Skåne med bland annat rekrytering, inspiration, utveckling samt agerar bollplank.

Michaela Rábová

Nystartskonsulent
E-post: michaela.rabova@scouterna.se
072-077 77 01

Michaela är nystartskonsulent och arbetar främst med att starta fler lokala scoutkårer i Skåne. Hon stärker även utvecklingsarbetet inom mångfald för Scouterna, där en del är att finna nya målgrupper för scoutverksamhet

Johan Möller

Regional Utvecklingschef
E-post: johan.moller@scouterna.se
0766-23 25 08

Johan leder den regionala kanslifunktionen och dess verksamhetsstöd till kårerna. Johan är en naturlig part gentemot näringsliv, kommuner, landsting och övriga organisationer i Skåne.

Anton kvadrat

Anton Nilsson

E-post: anton.nilsson@scouterna.se
040-622 60 21
0735-45 86 29

Anton arbetar med stöd till Nordvästra Skånes scoutdistrikts styrelse men också med kårstöd och rekrytering till såväl kårer i Nordvästra- som Södra Skånes scoutdistrikt. Anton är anställd av Nordvästra Skånes Scoutdistrikt.

adam

Adam Arvidsson

Distriktsordförande
E-post: adam.arvidsson@sodraskane.se
0732-550010

Säkerställandet av en stabil och kontinuerlig utveckling av distriktets verksamhet, ekonomi och organisation ser jag som min viktigaste uppgift för att kårerna i distriktet på bästa sätt skall kunna utvecklas genom samverkan och integration på många plan.

DS Pia

Pia Johannesson

Vice distriktsordförande, Marknadsföring och kommunikation, stöd till SUS och LUFT
E-post: pia.johannesson@sodraskane.se

Jag vill sänka trösklarna när det gäller att ta kontakt, kommunicera och ha insyn i vad vi gör internt (scouter till scouter) men också externt (icke-scouter).

malin wikstrand

Malin Wikstrand

Ekonomiansvarig
E-post: malin.wikstrand@sodraskane.se

Eftersom jag älskar siffror så blir det en självklar del av mitt engagemang i styrelsen.

Daniel Bjerke

Kårstöd
E-post: daniel.bjerke@sodraskane.se

Jag vill, i mitt uppdrag inom Kårstöd, knyta kontakter mellan kårer, skeppslag och kretsar för att inspirera och hjälpa dem i sin fortsatta utveckling.

Tobias Larsson

Kårstöd
E-post: tobias.larsson@sodraskane.se

Under året vill jag arbeta med att utveckla och förbättra de arrangemang vi bedriver i distriktet.

Max Björkegren DS2017

Max Björkegren

Marknadsföring & kommunikation
E-post: max.bjorkegren@sodraskane.se

Jag vill genom mitt uppdrag i styrelsen göra det material som vi använder oss av mer attraktivt, tilltalande och frekvent, genom marknadsföring och närvaro på våra platformar.

Lotta

Liselott Hjelm

E-post: liselott.hjelm@sodraskane.se

Jag känner mig stolt att vara en del av en styrelse som ska jobba för att vi kan erbjuda världens bästa fritidsaktivitet!

Camilla Nilsson DS2017

Camilla Nilsson

Program- & verksamhetsutveckling
E-post: camilla.nilsson@sodraskane.se

Jag vill var en som är med och utvecklar scouternas underbara verksamhet för ungdomar och vuxna, genom att utveckla våran organisation genom bra och tilltalande program och verksamhet på våra arrangemang och kursgårdar.

Lottie

Lottie Sköld

Program- & verksamhetsutveckling
E-post: lottie.skold@sodraskane.se

Jag brinner för verksamhet, det vi faktiskt gör tillsammans med våra scouter är kärnan!

Cliff Jackby DS2017

Cliff Jackby

E-post: cliff.jackby@sodraskane.se

Jag vill verka för att styrelsen ska vara ett tydligt och naturligt stöd till kårerna i Skåne. Att tillsammans med kårerna utveckla och förbättra de arrangemang som redan finns samt finnas som ett stöd om man vill skapa nya arrangemang.

Catarina Svensson DS2017

Catarina Svensson

E-post: catarina.svensson@sodraskane.se

Det kommande året kommer jag fortsätta jobba med arrangemangen i vårt distrikt, både de stora och små.

Amanda Hansson DS2017

Amanda Hansson

SUS representant
E-post: amanda.hansson@sodraskane.se

Som representant från SUS är mitt uppdrag att vara länken mellan utmanarscouter och distriktet.