Funktionärer

Lundakretsen arrangerar Distriktsstämman 2015

Stämman

Söndagen den 25 oktober äger Södra Skånes Scoutdistrikts stämma rum. Lundakretsens kårer är värdar för stämman i år. Plats för stämman är Stadshallen i Lund.

Vi i Lundakretsen ansvarar för incheckning, frukost, fika, micklöpare, rösträknare m.m.

Vi har ett möte den 30 september kl. 18.30 på Finnsalarna, Krafts Torg 12 A i Lund om du är intresserad av att vara mer delaktig i planering och genomförande.

Funktionärer

För att stämman ska avlöpa problemfritt krävs att vi kårer i Lundakretsen ställer upp med funktionärer under hela eller delar av dagen. Som funktionär blir man tilldelad en uppgift när man dyker upp, det bjuds på mat och fika under dagen. Ta tillfället i akt att träffa andra ledare i distriktet och framförallt ledarkollegor från kretsen.

Vi vill nu be alla kårer att förhöra sig om det finns några scoutledare eller utmanare som vill ställa upp som funktionär under dagen den 25 oktober. Anmäl dig som funktionär genom att mejla namn och kontaktuppgifter till jens.thoma@scoutkarenfinn.se

Idéer, frågor eller funderingar?

Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna.
Jens Thomá 0762-42 33 22