Kårläger på Sjöröd 2021 – Coronaanpassat

27 oktober, 2020 av johnsoderdahl

Pandemin fortsätter påverka hela samhället och anpassningarna är snart vardag. På Sjöröd ställde vi om sommaren 2020 och erbjöd specialutformade lägerveckor utifrån då rådande förutsättningar. Sommaren 2021 gör vi det igen!

Sommaren 2021 finns möjlighet att åka på kårläger på Sjöröd – Södra Skåne scoutdistrikts lägerområde där ingenting är omöjligt. Vi erbjuder scoutkårer att boka in sig under ett valfritt* antal lägerdygn under perioden 21/7 -6/8. Området har kapacitet att ta emot upp till 10 kårer med max 50 deltagare per kår samtidigt. Som kår har man sitt egna läger hos oss, utan kontakt med de andra kårerna. I lägeravgiften ingår mat, ved, slanor, vatten, toaletter m.m. samt lägermärke, kort sagt allt nödvändigt. Vi erbjuder också minst en programaktivitet per dag till varje kår, och fler aktiviteter om förutsättningarna tillåter det. Kårläger på Sjöröd kostar 200 kr per person och lägerdygn (se hemsidan för närmare information om betalning, hur vi räknar lägerdygn med mera.)

För att det ska fungera med anmälningar under rådande omständigheter, måste vi ha in en bokning från er som kår senast den 31/3- 21, men ju tidigare desto bättre. Då behöver vi veta vilka dagar ni önskar komma, samt ungefärligt deltagarantal. Sista dag för personanmälan är 20/5-21. Mer information om anmälan finns på hemsidan.
Fram till 1/12- 2020 har kårer från Södra Skåne scoutdistrikt förtur i övrigt tillämpar vi först till kvarn men försöker se till att så många scouter som möjligt kan få en lägersommar.

Läs mer kring anmälan, anpassningar mm. på: