Riddare av Tusen Äventyr

31 augusti, 2019 av Max Björkegren

En overklig lägerplats, en flickhajk och en kollektiv dröm. Hyllat scenkonstkollektiv skapar föreställning utifrån den svenska flickscoutrörelsen.

PotatoPotato presenterar

Riddare av Tusen Äventyr

Har du hört talas om den svenska flickscoutrörelsen, 1913 – 1960? Eller om vilken stor betydelse flickscoutsrörelsen har haft för jämställdheten i Sverige?  I ett samarbete med Södra Skånes scoutdistrikt och f.d. flickscouter tar RIDDARE AV TUSEN ÄVENTYR avstamp i 1900-talets scouting, från då till nu. Missa inte höstens föreställning som gestaltar jämställdhet och flickans plats i det offentliga rummet genom flickscouternas historiska eko!

Scoutpris!

Gå för 100 kr som scout. Se kod nedan för respektive stad. Skriv in rabattkod vid ”Check-out” – sista steg innan betalning.

Det finns endast ett visst antal scoutbiljetter per föreställning så det gäller att vara på hugget!

MalmöScout Malmö

Lund:​ Scout Lund

Göteborg: ScoutGbg

Stockholm: SCOUTSTHLM