IMG-0035

Arrangemang

Under året erbjuds en uppsjö av läger & helgarrangemang för våra medlemmar i distriktet.

Här finns allt från scouttävlingen Scouternas dag mitt i centrala Malmö till den häftiga nattävlingen Myskio, i skogarna kring Sjöbo.

Ej att förglömma att vi varje år erbjuder 4 veckors konfirmationsläger samt det enormt uppskattade lägret Hand-i-hand. Dessutom finns även våra kårlägerveckor på vårt fantastiska lägerområde Sjöröd.

Arrangemangsansvarig i Distriktsstyrelsen har hand om och ser till att arrangemang och läger blir av för scouterna i distriktet.

Verksamhetsmål

Distriktets verksamhetsmål för 2018 års arrangemang.

• Utveckla och genomföra distriktets årligen återkommande arrangemang såsom Hand i Hand-läger, scoutkonfirmationsläger, sommarläger på Sjöröd med flera, samt att uppmuntra och stödja genomförandet av nya arrangemang.
  • Genomföra Scoutkollo.
  • Verka för att genomföra ett sommararrangemang med scouter och icke-scouter
  • Genomföra skeppslagssegling och tävlingen Lene Marie.
  • Att säkerställa att alla närvarande personer rapporteras in som underlag för bidragsansökningar.